Eveniment

Autoturism căutat de autorităţile italiene, confiscat la vama Moravița

Autoturism căutat de autorităţile italiene, confiscat la vama Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean sârb care conducea un autoturism marca Citroen semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare de catre autorităţile italiene.

Totul s-a petrecut ieri, la ora 15.30, când la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean sârb, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca Citroen, înmatriculat în Serbia. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca ″bun căutat pentru confiscare″, alertă introdusă de autorităţile italiene, în data de 14.07.2017.

Conducătorul auto a declarat că a nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi, el înmatriculând autoturismul în luna iunie 2017. Drept urmare, mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 69.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Moravița, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*