Life-style

Seară de scurtmetraje pe terasa Iulius Mall, în cadrul Festivalului de film central european

Seară de scurtmetraje pe terasa Iulius Mall, în cadrul Festivalului de film central european

Săptămâna viitoare, cinefilii sunt invitaţi la Iulius Mall Timişoara, la o sesiune de scurtmetraje. Evenimentul va avea loc vineri, 8 septembrie 2017, pe terasa mall-ului şi face parte din programul amplu al Festivalului de Film Central European Timişoara. Realizat în perioada 3 – 9 septembrie 2017, în diverse spații din Timișoara (Cinema Timiș, Piața Libertății, Sinagoga din Cetate, Piața Dacia, Sala 2 a Teatrului Național, Casa Artelor, Cărturești şi Iulius Mall), festivalul are în componență nouă secțiuni cu producții recente din 16 țări, premiate la nivel național și internațional.

În 8 septembrie, la Iulius Mall este programată, de la ora 21.00, secţiunea SHORT MATTERS!, o selecție de scurtmetraje prezentate în parteneriat cu Timishort. Aceasta reunește filme scurte din turneul de scurtmetraje al Academiei Europene de Film, nominalizate la Premiile Cinematografiei Europene la festivaluri de film din Europa şi nu numai. Accesul la eveniment este liber, publicul având ocazia să urmărească producţii precum: „90 Degrees North” (Germania, 2015), AMALIMBO (Suedia-Estonia 2015), „I’m Not from Here” (Chile-Danemarca-Lituania, 2015), Small Talk  (Norvegia, 2015), Shooting Star (Bulgaria-Italia, 2015), „A Man Returned” (M.Britanie-Liban-Danemarca- Olanda, 2015) şi The Wall (Belgia, 2015).

Programul complet se găsește pe site-ul festivalului – www.cefftm.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CEFFTM/.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*