Politic

Școala Politică de Vară a TLDE

Școala Politică de Vară a TLDE

Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților îmbină, în acest final de săptămână, utilul cu plăcutul la malul Mării Negre, acolo unde se desfășoară Școala Politică de Vară.

Reuniți din toată țara, tineri ambițioși, cu multă energie și idei inovative într-ale politicii s-au întâlnit pentru a se cunoaște, dar și pentru a pune pe hârtie proiecte utile.

Școala Politică de Vară este percepută mai mult ca o întâlnire de distracție a tinerilor care vor să facă politică. Aceasta este, însă, o idee preconcepută, pentru că, iată, în aceste câteva zile în care ne-am întâlnit, s-au desfășurat concursuri menite să stârnească creativitatea celor prezenți. Spre exemplu, s-au creat grupe care au simulat campanii pentru alegerile europarlamentare, iar cei care au câștigat au fost premiați cu diplome. De la această joacă, pe care aș numi-o constructivă, am trecut la lucruri prioritare. S-au votat secretarii regionali. Pot să vă spun că pe regiunea de vest a fost votată Oana Tudose, o tânără capabilă care își dorește cu adevărat să se implice și a demonstrat-o de atâtea ori. Apoi am trecut la cele mai importante proiecte, din care am să vă expun două. România construită de tineri este un proiect pe platformă online unde tinerii, și nu numai, pot face schimb de idei, pot interacționa, pot cere ajutor, pot propune proiecte. Este un mod la îndemână, în care folosim tehnologia pentru a fi mai aproape de cetățenii care cred în TLDE. Al doilea proiect de anvergură este o gală de premiere care va avea loc anual și prin care se vor stimula filialele între ele pentru a da rezultate mai bune. Pe scurt, va fi un soi de competiție între filialele de tineret, cu premii și invitați surpriză. Nu vă dezvălui acum totul, la finalul Școlii Politice de Vară veți primi un raport cu lucrurile interesante, dar pe care le-am gândit în beneficiul cetățenilor. Avem alături de noi o parte importantă de tineri în care, așa cum ALDE a spus-o mereu, credem, și care ne demonstrează la rândul lor că este reciproc. Echipa este importantă, iar fără încrederea pe care ALDE a acordat-o fără rețineri, de la începuturile noastre în partid, nu se poate face nimic”, a spus Silviu Andrișan- președintele Tineret ALDE Timiș, dar și vicepreședinte al Tineretului ALDE la nivel național.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*