Administrație

Aleea F.C. Ripensia extinsă la trei benzi

Aleea F.C. Ripensia extinsă la trei benzi

Atenție, șoferi! Un nou șantier este deschis de câteva zile în oraș. Autoritățile vă recomandă să ocoliți zona până când lucrările vor fi finalizate.

O stradă importantă din Timișoara va fi extinsă la trei benzi de circulație. Este vorba despre Aleea F.C. Ripensia, unde se execută lucrări de la Bd. Eroilor și până la Michelangelo.

Anunțul a fost făcut vineri de primarul Nicolae Robu, care spune că se dorește cât mai mult fluidizarea traficului în oraș.“Avem o nouă lucrare începută în cursul săptămânii trecute. Am cerut insistent să nu mai amânăm această lucrare și să atacăm pe încă un front modernizarea, pe trei benzi auto. De la Bd. Eroilor și până la Michelangelo. Se lucrează foarte serios, pentru că am stabilit ca termenul de finalizare al acestei lucrări trebuie să fie înainte de începerea școlilor. Adică, luni, în 11 septembrie, când încep școlile, Aleea F.C. Ripensia trebuie să fie funcțională pe trei benzi. De asemenea vom lărgi și porțiunea de capăt a Bd. Eroilor, dinspre această intersecție cu Aleea F.C. Ripensia, încât să avem o bandă de încadrare dedicată celor care fac stânga pe FC Ripensia. Vrem să fluidizăm traficul pe Bd Eroilor”, a precizat Nicolae Robu.

 

 

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*