Life-style

Bubble Gum Land, explozie de culoare, sunet natural și mișcare la Bega Bulevard

Bubble Gum Land, explozie de culoare, sunet natural și mișcare la Bega Bulevard

Care este relația dintre locuitorii Timișoarei și natură? Cum ne afectează pe noi perpetua dezvoltare urbană și ce impact producem noi, timișorenii, asupra spațiului în care trăim? Acestea sunt doar două dintre întrebările pe care le pune performance-ul BubbleGum Land, conceput de Olga Diana Török și Silvia Török, produs de META Spațiu, în colaborare cu Misc. pentru evenimentul Bega Bulevard 2017, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, pemalul Begăi, lângă restaurantul Flora.

Pornind de la o sintagmă contemporană internațională “Bubble Gum” (Guma de Mestecat”), care este asociată unei forme de divertisment de consum, produsă pentru a satisface mase întregi de oameni, echipa performance-ului formată din Olga Diana Török și Silvia Török (concept și coordonare), Bojita Ilici (make-up artist), Alex Halca (sound designer), Pedro Aurelian și Milan Ilici (performeri), va încerca să aducă în fața publicului timișorean o perspectivă unică, într-o formă picturală (body painting), prin sunet amplificat (instalație de sunet) și gest cotidian augmentat (mișcare).

Bubble Gum Land va fi printre altele o instalaţie non-eco friendly, va fi un „înveliș artificial” pe care îl promovează o societate de consum, care pune mai degrabă accentul pe ambalaj și reclamă decât pe beneficiile pentru individ sau pe efecte adverse (dar fără a produce efecte invazive asupra mediul înconjurător).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*