Utile

Un nou concurs la Poliţia Locală. Sunt disponibile 9 posturi

Un nou concurs la Poliţia Locală. Sunt disponibile 9 posturi

Direcția Poliția Locală Timișoara organizează, în perioada 02-05.10.2017, un nou concurs pentru ocuparea a 9 funcții publice de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, atât pentru absolvenți de studii superioare, cât și pentru absolvenți de studii liceale.

Astfel, pentru Serviciul Ordine Publică sunt vacante un număr de 8 posturi de polițiști locali și la Serviciul Circulație Rutieră 1 post de polițist local. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 18.09.2017. Proba suplimentară, adică proba sportivă pentru polițiștii locali, se va desfășura în data de 02.10.2017, proba scrisă se va desfășura în data de 03.10.2017, urmând ca ulterior să aibă loc și interviul.

Cei interesați pot afla informații suplimentare accesând site-ul Poliției Locale Timișoara www.polcomtim.ro, secțiunea Concurs, sau la telefon 0256.206.011. Persoanele care doresc să se înscrie la concurs trebuie să se pregătească temeinic pentru probele susținute deoarece Poliția Locală Timișoara nu renunță la strictețea și seriozitatea cu care se desfășoară examenele pentru a da posibilitatea celor mai buni și pregătiți candidați să acceadă în funcțiile de polițiști locali. Acest lucru a fost de altfel observat și la concursurile anterioare, unde, în cadrul celor trei concursuri desfășurate în anul 2017, din cei 164 de candidați înscriși, doar 22 au fost admiși, posturile rămase vacante de fiecare dată fiind scoase din nou la concurs.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*