Eveniment

Hoţi de biciclete, prinşi de poliţişti

Hoţi de biciclete, prinşi de poliţişti

Poliţiştii municipiului Timişoara au identificat doi tineri, de 18 şi 22 de ani, bănuiţi de furtul a două biciclete de pe raza municipiului. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, tânărul de 18 ani fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Miercuri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Timişoara. În fapt, la data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.25, bănuitul ar fi sustras o bicicletă, care se afla asigurată pe strada Zăvoi, creând un prejudiciu în valoare de 2.300 de lei. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 21.10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la furtul unei biciclete de pe raza municipiului.

La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea furtului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noptea de 29 spre 30 august a.c., cel în cauză ar fi distrus sistemul de asigurare şi ar fi sustras vehicululul.

Prejudiciul în valoare de 1.200 de lei a fost recuperat, bunul fiind restituit păgubitului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*