Turism

Vara nu s-a încheiat. Agenția Ultramarin propune oferta Last Minute “Plătește o singură persoană și călătoresc două”

Vara nu s-a încheiat. Agenția Ultramarin propune oferta Last Minute “Plătește o singură persoană și călătoresc două”

Bănățenii care încă nu au plecat în concediu pot opta pentru o destinație superbă de vacanță în Grecia. Agenția Ultramarin vine cu o ofertă tentantă Last Minute în Thassos, cu plecare din Timișoara la data de 5 septembrie. Astfel, pachetul “Plăteşte unul, pleacă doi”, 290 eur/2 persoane, include un sejur cu șapte nopți de cazare, cu transport individual sau cu autocarul.

Majoritatea hotelurilor și a vilelor grecești în care vă puteți caza se află la mică distanță de mers pe jos de plajă – de altfel, un tur al stațiunii cu mașina se poate face în aproximativ două ore. Pentru cei care iubesc viața activă a orașelor, Limenas, capitala insulei Thassos, este o îmbinare de vechi și modern: străduțe înguste, alături de magazine și restaurante sau cluburi în care petrecerile durează până dimineața.“Noi avem o plecare în fiecare marți din Timișoara către o insulă superbă din Grecia, insula Thassos. Avem un pachet cu transport cu autocarul, șapte nopți de cazare la destinație și asistență turistică. Grecia este o destinație îndrăgită de bănățeni și e aleasă nu numai pentru plajă, mare, munte, aer curat, ci și datorită excursiilor care se pot face de acolo. În general, românii  sunt cumpărători de vacanțe, când aleg o destinație le place să și descopere. Sigur că putem să oferim doar cazare pentru cei care doresc să meargă cu transport individual. Grecia este o destinație nu îndepărtată de Timișoara, mergem prin Serbia, intram apoi în Bulgaria și ajungem în Grecia. Pentru cei care doresc să meargă cu mașina oferim pachete cu șapte nopți de cazare. Sunt camere duble, camere cu trei paturi sau camere familiale. Cred că e important faptul că avem experiență în această destinație, lucrăm de șase ani în insula Thassos. Colega noastră, Mirela, care așteaptă turiștii acolo e experimentată, îi ajută cu informații de la fața locului, face și excursiile opționale. Cred că e o destinație economică. Avem plecare pentru data de 5 septembrie, astfel încât pentru cei care doresc să mai prindă o ultimă bucurie înainte de a se termina sezonul, am oferit pachete Last Minute foarte tentante. Locurile sunt limitate, desigur. Plătește o singură persoană și călătoresc două”, a precizat Gabriela Petcana, directorul agenției de turism Ultramarin din Timișoara.

Persoanele care sunt interesate să achiziționeze acest pachet Last Minute pot rezerva online, direct de pe site-ul agenției Ultramarin. Vezi aici:  http://campanie.ultramarintm.ro/thassos/.

O noutate este că avem la Ultramarin un sistem de rezervări online, direct pe site-ul agentiei Ultramarin, și se poate plăti cu cardul. Se pot face rezervări online de pe telefon mobil, telefonic sau la sediul agenției”, a mai anunțat directorul agenției de turism.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*