Economic

Misiune economică timișeană în Statele Unite ale Americii

Misiune economică timișeană în Statele Unite ale Americii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie o misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii, la  New York,  Las Vegas și Los Angeles.

În Las Vegas, se va vizita expoziția International Auto Show unde firmele timișene vor avea posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri şi de a identifica oportunităţi de afaceri. International Auto Show Las Vegas este cel mai important eveniment expozițional pentru automobile din lume.

La Convention Center vor fi expuse cele mai noi modele de maşini, camioane şi SUV-uri  cât și ultimele modele de autoturisme ce urmează a fi lansate in 2018 (www.autoshowlv.com).

Costul pachetelor servicii: 2315 euro/pers./ loc în cameră dublă. (Tariful este pentru firmele membre CCIAT).

Prețul este calculat pentru un grup de minim 11 persoane și se va modifica în cazul unui număr mai mic de participanți. CCIAT își rezervă dreptul de a face unele modificări fără a afecta structura de bază a programului.

Termenul limită de înscriere este 15 septembrie 2017. Înscrieri și informații se pot face la telefon 0372 185 246 sau 0372 185 28, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent specialitate CCIAT.

 

 

(Foto: Fntm.ro)

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*