Administrație

Eva Andreaș, învestită în funcția de prefect

Eva Andreaș, învestită în funcția de prefect
Adora Beauty

Prima femeie prefect al judetului Timiș, Eva Andreaș, a depus azi jurământul de onoare. Aceasta a fost învestită în funcție.

 “Ziua de azi e plină de emoție, mă onorează încrederea dată de Guvern. Această funcție e o nouă provocare, deși am experiență în administrație. Sunt prima femeie prefect din Timiș și sunt cu atât mai onorată să răspund pozitiv acestei numiri. Voi depune toate eforturile și am convingerea că voi avea sprijin autorităților locale și centrale, căci doresc să fim o echipă puternică pentru că orientarea către cetățean și rezolvarea tuturor situații de urgență sunt în răspunderea acestei instituții”, a transmis prefectul Eva Andreaș.

La ceremonie au participat secretarul de stat pentru Relatia cu Instituțiile Prefectului, Mihai Chirică, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, fostul prefect al județului Timiș, Mircea Băcală, membrii Colegiului.

În ședința de Guvern din 23 august premierul a numit-o pe Eva Andreaș prefect al județului Timiș. Reamintim, Eva Andreaș a fost șefa biroului de Relații Externe de la Consiliul Județean Timiș, apoi a lucrat ca șefă de cabinet al premierului Sorin Grindeanu.

(Foto: Costi Duma)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*