Eveniment

Au rămas fără afacere! Incendiu puternic la un salon de înfrumusețare de pe strada Brâncoveanu

Au rămas fără afacere! Incendiu puternic la un salon de înfrumusețare de pe strada Brâncoveanu

Un incendiu a devastat în această dimineață un salon de înfrumusețare din zona Brâncoveanu din Timișoara. Interiorul a fost distrus complet de flăcări, însă, din fericire, nimeni nu a avut de suferit, pagubele fiind doar de ordin material.

Un salon de înfrumusețare, unde doamnele și domnișoarele puteau beneficia de servicii de coafură, manichiură și chiar bronzare artificială, a fost distrus de flăcări, marți, 29 august 2017. Locația se afla la numărul 3 pe strada Constantin Brâncoveanu, din Timișoara. Personalul salonului, dar și clientele care se aflau în interior la momentul declanșării flăcărilor au fugit afară, de frică, după care au sunat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

”La intersecția străzilor Constantin Brâncoveanu și 16 Decembrie, în incinta unui salon, a avut loc un incendiu. La declanșarea acestuia, în interior se regăseau 15 persoane, care s-au autioevacuat până la sosirea forțelor noastre. Comandantul subunității s-a deplasat la fața locului alături de colegi cu două mașini de stingere, reușind să lichideze incendiul”, au declarat pentru www.observatordetimis.ro reprezentanții ISU Timiș.

Din primele estimări, incendiul a distrus absolut tot ce se regăsea în incinda salonului, de la mobilier și echipamente, până la susbtanțele folosite, proprietarii rămânând astfel fără afacere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*