Național

Poliția către șoferii anti-radar: Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor să le dai vești proaste

Poliția către șoferii anti-radar: Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor să le dai vești proaste
Adora Beauty

Poliția Română, o instituție extrem de activă în mediul de socializare online, a postat, astăzi, un mesaj care ar trebui să îi pună pe gânduri pe șoferii vitezomani. Postarea a fost făcută pe Facebook, iar prin intermediul mesajului, Poliția Română cere șoferilor ”jenați” de prezența radarelor în trafic să se comporte și pe șoselele din România la fel cum o fac după ce părăsesc țara.

Poliția Română are o pagină pe Facebook, acolo unde este extrem de activă. De la postări cu fotografii cu polițiști în misiune și polițiste modele li până la clipuri cu capturarea unor infractori extrem de periculoși, toate pot fi găsite pe pagina Politia Romana – www.politiaromana.ro. De asemenea, pe pagină sunt postate și diferite campanii care au ca scop conștientizarea șoferilor, fie că vorbim despre diferite imagini, fie că acestea se rezumă la mesaje cu puternic impact emoțional.

Un astfel de mesaj a fost postat și luni, 28 august 2017, prin intermediul căruia oamenii legii solicită șoferilor pasionați de viteză să renunțe la acest ”viciu”. Postarea poate fi citită mai jos.

“Dragă șoferule,
Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la #familia ta.
Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.
Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește.
Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi.
Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”

Dragă șoferule,Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, …

Posted by Politia Romana – www.politiaromana.ro on 28 August 2017

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*