Sport

BC SCM Timișoara a pus în vânzare abonamente mixte, pentru baschet feminin și masculin

BC SCM Timișoara a pus în vânzare abonamente mixte, pentru baschet feminin și masculin

Leii din Banat au demarat vânzarea abonamentelor pentru viitorul sezon competițional, după ce s-a încheiat campania de ”păstrare” a locurilor vechilor abonați. Pasionații de baschet din Timișoara își pot achiziționa abonamente mixte, care sunt valabile atât la meciurile fetelor cât și la cele ale fetelor de la BC SCM.

Prima parte a campaniei de rezervare a abonamentelor pentru sezonul 2017/2018 s-a încheiat la 25 august, data limită la care posesorii de carduri 2016/2017 puteau să-și păstreze locul și în campionatul viitor, anunță reprezentanții BC SCM Timișoara. Astfel, începând de astăzi, ”oricare dintre suporterii noștri dorește abonament își poate rezerva locul cu un click pe locul ales și prin completarea datelor din ”Pasul 2”, (click AICI). Planul sălii și categoriile de abonamente le puteți consulta pe site-ul nostru oficial, la secțiunea ”Rezervare bilete”. Prețurile sunt cuprinse între 75 de lei (zona verde și zona albastră) și 200 de lei (zona VIP, portocalie), cu 100 de lei, în zona roșie”, informează clubul alb-violet.

Suporterii Leilor pot opta pentru zona roșie, acolo unde beneficiază de opțiunea unui abonament combinat, care permite accesul atât la meciurile fetelor de la SCM Timișoara, promovate în Liga Națională, cât și la cele ale băieților formației BC Timișoara, totul contra sumei de 150 de lei.

Alb-violeții îi încurajează și în sezonul 2017/2018 pe cei care vor să vină la meciurile BC Timișoara cu întreaga familie. Abonamentele Family oferă următoarele facilități:
– doi părinti + doi copii, plătesc doar părinții
– doi părinti + trei sau mai mulți copii, plătesc părinții + o jumătate din costul abonamentului, pentru fiecare copil de la al treilea în sus.

Toate abonamentele vor fi personalizate cu locul din sală, numele și prenumele abonatului, în vreme ce prețul biletului -intrare generală- va fi același ca pe parcursul sezonului trecut, 10 lei. Copiii sub 14 ani, studenții și pensionarii au intrarea gratuită, pe baza unui document care să le ateste această calitate.

Campania de rezervare se va desfășura până la 10 septembrie inclusiv. Cardurile-abonament vor fi predate solicitanților în baza prezentării cărții de identitate și a dovezii de efectuare a plății, cu începere din 18 septembrie 2017, la sediul clubului, după un orar pe care clubul timișorean îl va anunța ulterior.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*