Sport

Video: Poli oprește CFR-ul în gara ”Dan Păltinișanu” din Timișoara

Video: Poli oprește CFR-ul în gara ”Dan Păltinișanu” din Timișoara

Poli Timișoara a reușit, sâmbătă seara, cel mai spectaculos meci al actualei ediții de Liga I, după ce a câștigat în fața celor de la CFR Cluj, scor 4-3 (2-0). Elevii lui Ionuț Popa au demonstrat, încă o dată, că timișorenii care vin pe arena Dan Păltinișanu au din ce în ce mai multe motive să revină în număr cât mai mare pe stadion, meci de meci.

Surpriză sau nu, Poli Timișoara a ”executat” liderul la zi al Ligii I. Alb-violeții s-au impus sâmbătă, 26 august, pe arena Dan Păltinișanu, scor 4-3, după ce au condus cu 4-0, în fața elevilor lui Dan Petrescu. ”Ceferiștii” din Cluj au venit în Banat pentru a câștiga, fapt cu care era de acord mai toată lumea, dacă ținem cont de declarațiile și comentariile premergătoare partidei.

Contând pentru etapa a VIII-a a Ligii 1, partida dintre ocupanta locului 7 în clasament (Poli Timișoara) și echipa de pe locul întâi, a început cât se poate de fericit pentru alb-violeți, după ce Alex Munteanu a deschis scorul la prima fază de atac a timișorenilor, scorul devenind 1-0 din minutul 2. După prima jumătate de oră din Poli – CFR, scorul avea să devină 2-0, grație reușitei lui Gabriel Cânu.

Pauza nu avea să schimbe nimic în jocul din teren, Draghici reușind să modifice tabela încă o dată, în minutul 55, când scorul devenea 3-0 pentru ”anonimii” de la Poli Timișoara, așa cum erau numiți prin diferite studiori tv alavii lui Ionuț Popa, ce care, după numai 5 minute avea să facă o tumbă de bucurie. Alex Munteanu a mai înscris o dată și din minutul 60 tabela de pe ”Păltinișanu” arăta unverosimil Poli – 4, CFR Cluj – 0. Dan Petrescu ”mută” inspirat și îl introduce în minutul 59 pe Balde, care avea să le dea emoții timișorenilor printr-o ”dublă” în minutele 74 și 77. În minutul 81, Nistor, de la alb-vișinii centrează înspre careul lui Curileac, mingea se lovește de capul lui cânu, care deviază balonul peste portarul alb-violeților și intră în poartă, tabela indicând deja un periculos 4-3, scor cu care, din fericire pentru bănățeni, s-a și încheiat partida – cea mai spectaculoasă și frumoasă din actualul sezon al Ligii I.

Poli Timișoara: Curileac, Crețu, Melinte, Cânu, Șeroni, Soljic, Artean, Munteanu (min.61 – Mailat), Bîrnoi, Țigănașu (min.35 – Ciucur), Drăghici (min.58 – Bianconi). Antrenor: Ionuț Popa.

CFR Cluj: Vâtcă, Manea, A. Mureșan, Vinicius, Al. Vlad (min.59 – Rua), Hoban, Deac (min.36 – Nouvier), Culio, Omrani (min.59 – Balde), Urko Vela, Nistor. Antrenor: Dan Petrescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*