Sănătate

Mobilier nou la două spitale din Timișoara. Ce acțiune a demarat Clubul Rotary Buziaș

Mobilier nou la două spitale din Timișoara. Ce acțiune a demarat Clubul Rotary Buziaș
Adora Beauty

Pacienții a două spitale din Timișoara beneficiază, de azi, de condiții la standarde europene.Vorbim despre un salon al Spitalului Municipal și Secția de Ortopedie de la SCJUT, care au fost dotate cu patruzeci de paturi. Acest lucru a fost posibil astăzi, 25 august, cu ajutorul Clubului Rotary Buziaș.

Potrivit președintelui Clubului Rotary Buziaș, Nicușor Velican, paturile au fost donate de un spital din Leipzig, Germania, în număr de patruzeci, din care 20 de bucăți cu noptiere, scaune, la Spitalul Municipal, secția Medicina Muncii. E o secție care nu a mai fost renovată cu mobilier din anii 1987-1988. Celelalte paturi au ajuns la Spitalul Județean, Secția Ortopedie.

Transportul este mai mare și cu colaborarea colegului nostru care e la Leipzig am primit această încărcătură de 40 de paturi ca să mobilăm saloanele de spital din Timișoara. Mulțumesc firmei OVT Logistics pentru facilitarea transportului din Germania la spitale”, a transmis Nicușor Velican, președintele Clubului Rotary Buziaș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*