Eveniment

Urmărit internațional, depistat în Vama Cenad

Urmărit internațional, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pasager într-un autocar marca Setra, înmatriculat în România, cetăţeanul român  Marius M., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date cu un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile române în data de 28.03.2017. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și două luni, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*