Eveniment

O pensionară s-a ales cu dosar penal pentru că transporta țigări de contrabandă

O pensionară s-a ales cu dosar penal pentru că transporta țigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au descoperit, ascunse în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean român, aproximativ 500 pachete cu ţigări de contrabandă.

Joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au oprit pentru control, pe  DJ.571 pe ruta Oraviţa– Ciudanoviţa, un autoturism marca Dacia 1310.

În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului condus de  P.M., o femeie în vârstă de 66 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în portbagaj, printre bunurile transportate, cantitatea de 497 pachete cu ţigări, marca “Marble” fără marcaje fiscale. Femeia a declarat că a preluat țigările de la o persoană cărei identitate nu o cunoaște și urma să le transporte in localitatea de domiciliu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 7.450 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării, autoturismul fiind indisponibilizat la sediul sectorului de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*