Utile

Ce cursuri gratuite pot urma şomerii la AJOFM Timiş

Ce cursuri gratuite pot urma şomerii la AJOFM Timiş

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş (șomeri indemnizați și neindemnizați) pot participa la cursurile gratuite de formare profesională, care să le asigure creșterea și diversificarea competențelor profesionale în vederea asigurării mobilității și reintegrării pe piața muncii.

Cursurile de formare profesională se vor desfăşura începând cu lunile septembrie şi octombrie 2017 atât în Timişoara cât şi în oraşele în care AJOFM Timiş are puncte de lucru, după cum urmează:

Timişoara: agent securitate, asistent manager, baby sitter, bucătar, cofetar patiser, contabil, cosmetică, designer pagini web, frizer-coafor-manichiurist–pedichiurist, inspector/referent resurse umane, lucrător finisor pentru construcţii, manager proiect, manichiurist pedichiurist, masor, mecanic auto, operator confecţioner industrial (croitor).

Jimbolia: agent securitate,  lucrător în comerţ.

Lugoj: agent securitate, inspector/referent resurse umane, îngrijitoare bătrâni la domiciliu.

Deta: baby sitter, inspector/referent resurse umane.

Făget: operator calculator electronic şi reţele.

În vederea înscrierii la cursurile de formare profesională, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente:

— actul de identitate;

— certificatul de naștere;

— ultimul act de studii;

—adeverinţa  medicală cu menţiunea “APT CURS (denumire curs)”

Pentru cursurile de la Lugoj, Făget, Deta şi Jimbolia înscrierile se fac la punctele de lucru din aceste localităţi.

De asemenea, dacă pe parcursul derulării programului de formare profesională persoana se încadrează în muncă, are posibilitatea de a opta pentru continuarea gratuită a cursului început, sau se poate retrage dacă programul de la locul de muncă nu îi mai permite participarea la activitățile de pregătire teoretică și practică.

Pentru informații suplimentare persoanele interesate se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Timiş — compartiment  Formare Profesională, bd. Republicii nr. 21, Timişoara la telefon 0256 294 627, sau la punctele de lucru: Jimbolia tel. 0256/360695, Lugoj tel. 0256/351812, Deta tel. 0256/391371, Făget tel. 0256/320243.

Adora Beauty

Un comentariu

  1. Glokner dorin

    Mare păcat ca cei de la ajofm Timiș nu fac cursuri de calificare si pentru servant pompier deoarece vroiam sa ma specializez in acest domeniu iar firmele la care am găsit de lucru nu ma angajează fara diploma aceasta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*