Sport

Pol Timișoara a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Vezi unde se găsesc!

Pol Timișoara a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Vezi unde se găsesc!

Poli Timișoara evoluează la finalul acestei săptămâni în compania liderului Ligii I, pe teren propriu. Cu această ocazie, clubul alb-violet a scos la vânzare biletele pentru acest joc, programat sâmbătă, cu începere de la ora 18:30.

Începând de miercuri, 23 august 2017, clubul de fotbal Poli Timișoara a pus în vânzare biletele de intrare pentru meciul dintre alb-violeți și CFR Cluj. Ardelenii vin la Timișoara din postura de lidelr al competiției interne, după șapte etape, în timp ce gazdele ocupă locul șapte în clasament, primul sub linia echipelor care vor evolua în play-off.

Jocul de la finalul acestei săptămâni contează pentru etapa a VIII-a din Liga 1 și va avea loc sâmbătă, 26 august, cu începere de la ora 18:30, pe arena Dan Păltinișanu.

Tichetele puse în vânzare au următoarele prețuri:
– tribuna a II-a – 15 lei;
– tribuna I – 20 de lei;
– tribuna 0 – 30 de lei;
– loje – 200 de lei.

Biletele pot fi achiziționate, încfepând de astăzi și până vineri, de la casieria de la zona vestiarelor stadionului Dan Păltinișanu, urmând ca în ziua partidei tichetele de acces să poată fi procurate și de la cele două rulote situate la tribuna I, respectiv peluza nord.

Foto: Arhivă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*