Sport

Informatica Timișoara a câștigat Supercupa României la futsal

Informatica Timișoara a câștigat Supercupa României la futsal

Informatica Timișoara este noua deținătoare a Supercupei României la fotbal în sală. Echipa lui Robert Lupu, cel care este antrenor-jucător la timișoreni, dar și selecționerul echipei naționale de futsal a României, s-a impus cu scorul de 4-3 în fața campioanei României, Autobergamo Deva.

Supercupa României la futsal s-a desfășurat în sala “Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, iar duelul dintre Informatica Timișoara -câștigătoarea Cupei României- și Autobergamo Deva -câștigătoarea campionatului intern-, a însemnat și debutul sezonului competițional 2017-2018 în futsalul românesc.

Timișorenii au reușit un joc de excepție, reușind ca, la pauză, tabela de scor să indice 4-0, golurile alb-violeților fiind marcate de Felipe Oliveira, două goluri, Savio și Rakic.

La reluare, campionii României au avut o evoluție mult mai consistentă, în timp ce Informatica Timișoara a făcut pasul înapoi. Ardelenii au evoluat aproape toată repriza a doua fără portar, pentru a forța revenirea pe tabela de marcaj, Deva reușind să înscrie de trei ori, însă, în cele din urmă, trofeul a ajuns la Timișoara. Pentru Autobergamo golurile au fost marcate de Cristian Matei, Robert Matei și Arpad Csoma.

“E un trofeu extrem de important pentru jucătorii mei. Am dovedit că ne putem bate de la egal la egal cu Deva, echipa campioană, o formație cu fotbaliști de mare valoare. Acest trofeu e încununarea muncii întregii echipe și îi felicit pe jucătorii mei pentru lupta pe care au dat-o până la ultimul fluier”, a declarat Robert Lupu, antrenor-jucător la Informatica Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*