Eveniment

Trei zile de petrecere! Andra, cap de afiș la Zilele comunei Dumbrăvița

Trei zile de petrecere! Andra, cap de afiș la Zilele comunei Dumbrăvița

Muzică, dans și voie bună se anunță în acest weekend la Dumbrăvița! Artiști de renume vor urca pe scenă de Zilele comunei Dumbrăvița. Andra, Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi, dar și Zorica Savu, Nicu Novac, Ciprian Pop, Maria Milu Sorescu, Ramona Mercescu, Camelia Miuțescu, sunt doar câțiva dintre cei care vor susține un recital cu acest prilej. Evenimentul va avea loc între 25-27 august și este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Dumbrăvița.

Deschiderea oficială a Zilelor Dumbrăviței va avea loc pe scena din Parcul Central, vineri 25 august, la ora 18 și va debuta cu seara tineretului și un spectacol în aer liber susținut de: Muzica DJ, Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi & The Band, Andra, Mc Hawer es Tekkno Duo. La ora 19, în Sala de evenimente va fi vernisată o expoziție de sculptură, unde vor expune lucrări artiștii: Bogdan Nueleanu, Endre Farkas, Bogdan Rață și Remus Irimescu.

Sâmbătă 26 august, la ora 8.00 va începe la baza sportivă turneul de fotbal, ora 9:00 va avea loc si un turneu de handbal, apoi la ora 10.00, la Sala de sport din campusul școlar va începe un turneu de tenis de masă. La aceeași oră în Sala Polivalentă va fi un turneu de baschet. Tot de la ora 10.00, din fața Sălii Polivalente vor lua startul la concursul de ciclism, concurenții adulți, iar la ora 13.00 vor concura copiii.

De la ora 18.00, pe scena de lângă Parcul Central, se va desfășura un program artistic susținut de Zorica Savu, Nicu Novac, Ciprian Pop, acompaniați de formația ”Pro Datina”, condusă de Radu Cuciureanu.

Duminică, 27 augus,t vor fi primiți oaspeții și invitații din țară și străinătate. La ora 12.30, va avea loc ședința festivă a Consiliului Local Dumbrăvița dedicată sărbătoririi Zilelor comunei. Apoi, de la ora 17.00 va începe un program artistic de divertisment, susținut de formațiile artistice ale Căminului Cultural Dumbrăvița, formații artistice din Ungaria și din Serbia, la care se vor alătura copiii de la Grădinița Dumbrăvița, formația ”Spark” și ”Ritmic Dance”, grupul ”Gospodinele” și formația ”Dumbrăvițeana”.

Seara se va încheia cu dansuri și muzică populară: Maria Milu Sorescu, Ramona Mercescu, Camelia Miuțescu, Narcisa Băleanu, si Ian Surdu,  acompaniați de formația Pro Datina condusă de Adrian Scorobete. Vor încânta publicul ansamblurile artistice: ”Voitegeana” din Voiteg, ”Ghiocelul” din Giroc si ansamblul folcloric din Liebling.

De la ora 22.00 va avea loc focul de artificii.

 

 

(Foto: Facebook)

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*