Life-style

O nouă tură ciclistă bănăţeană marca “Verde pentru Biciclete”

O nouă tură ciclistă bănăţeană marca “Verde pentru Biciclete”

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 26 august, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Muzeul Satului, ora 08:00.

„Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 08:30 pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata VII – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Nădaș – Buzad – Charlottenburg – Remetea Mică – Bencecul de Jos – Bencecul de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului. Lungimea traseului este de aproximativ 90 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate avansat, dată fiind distanța.Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună”, au transmis organizatorii.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Participanții trebuie să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii, sunaţi la numărul de telefon: 0741.202.162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751.029.494, persoana de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*