Eveniment

Hală a fabricii Elba, în flăcări. Pompierii timișoreni, intervenție promptă

Hală a fabricii Elba, în flăcări. Pompierii timișoreni, intervenție promptă

O hală de circa 100 de metri pătrați aparținând de fabrica Elba a fost cuprinsă de flăcări, astăzi, la Timișoara. Incendiul a distrus mai multe bunuri, însă, din fericire, nu s-a soldat cu victime, pompierii intervenind rapid, reușind să anihileze pericolul.

Marți, 22 august 2017, în jurul orei 15:30, Inspectortul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat într-una dintre halele societății Elba din Timișoara. Încăperea aflată în apropierea Porții 2 a fabricii, având o suprafață totală de circa 100 de metri pătrați, vâlvătaia reușind să cuprindă circa 30 mp, conform reprezentanților ISU Timiș.

”Incendiul s-a manifestat pe 30 de mp dintr-o hală de circa 100 mp. Au ars câțiva paleți din lemn și mai multe ornamente pentru sărbători. Incendiul a fost lichidat deja, la acest moment se efectuează ventilarea halei cuprinsă de flăcări”, ne-au transmis reprezentanții pompierilor timișoreni.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, toate cele cinci persoane, angajate ale fabricii, s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor, pagubele fiind doar de ordin material.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*