Eveniment

Dimineață sângeroasă pe șoselele din vest

Dimineață sângeroasă pe șoselele din vest
Adora Beauty

Două accidente rutiere în care au fost implicate TIR-uri s-au înregistrat în această dimineață în judeţele Caraş-Severin şi Timiş. În primul eveniment, şoferul a scăpat cu răni uşoare după ce tirul încărcat cu fier vechi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 58 B, între Măureni şi Gherteniş. Autotrenul, înmatriculat în Timiş venea spre Reşiţa, iar încărcătura a rămas pe câmp, în loc să ajungă la oţelăria din Reşiţa. Poliţiştii cred că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă.

Un accident mult mai grav a avut loc în jurul orei 7.00, pe autostrada A1, în zona podului care face legătura cu satul Fiscuţ, pe sensul de mers de la Timişoara spre Arad. Două TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie de mers, spre Arad, s-au ciocnit în apropiere de Orţişoara, iar şoferii au rămas încarceraţi.

Două echipaje de descarcerare de la ISU au încercat să scoată victimele, dar acestea erau deja decedate.

Unul dintre TIR-uri, înmatriculat în județul Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, iar TIR-ul care venea din spate a intrat în cel care staționa. Cel mai probabil șoferul celui de-al doilea autocamion – înmatriculat în Germania – a adormit la volan.

Circulaţia pe autostradă a revenit la normal abia în jurul orei 8.20, anunţă Infotrafic.

Sursa: Radio Reşiţa

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*