Administrație

O comună din Timiș primeşte finanțare de 3 milioane euro de la Guvern. Ce proiecte vor fi derulate

O comună din Timiș primeşte finanțare de 3 milioane euro de la Guvern. Ce proiecte vor fi derulate
Adora Beauty

Finanțare de 26 milioane lei la Biled, pentru patru proiecte PNDL. Vorbim despre proiectele finanţate cu bani de la Guvern pentru dezvoltare locală. Potrivit edilului Cristian David, este vorba despre extinderea rețelei de apă uzată, în valoare de 17 milioane lei, construirea unui dispensar în valoare de 3 milioane o sută mii lei, construire grădiniță – 3 milioane lei și reabilitare școală generală.

Este pentru prima dată când comuna Biled beneficiază de aceste fonduri guvernamentale. Banii sunt destinați pentru dezvoltarea comunei. Trebuie să facem documentația care trebuie depusă până în luna octombrie și apoi cu siguranță, anul viitor încep lucrările”, a precizat primarul comunei Biled, Cristian David.

În plus, de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale trei proiecte în valoare de câte un milion de euro au primit undă verde.

Avem un proiect privind canalizarea menajeră, în valoare de 1 milion euro, care se află în licitație pentru construire, mai avem încă un milion de euro pentru extindere rețea de apă potabilă, și construirea unui drum agricol tot de un milion”, a mai completat primarul Cristian David.

Reamintim, județul Timiș beneficiază de peste 750 de milioane lei în etapa a doua a Programului de dezvoltare locală.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*