Eveniment

Fercovici, celebrul hoț de buzunare, a ajuns în arest preventiv

Fercovici, celebrul hoț de buzunare, a ajuns în arest preventiv

Unul din hoții de buzunare care acționează în mijloacele de transport din Timișoara a ajuns în arest preventiv. Este vorba despre Ciprian Fercovici, care face parte din banda de hoți din Vinga.

De această dată, individul a fost prins pentru violare de domiciliu. “Polițiștii Secției 4 Timișoara în colaborare cu polițiștii  Postului de Poliție Vinga din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, au identificat un tânăr de 22 de ani, cercetat pentru violare de domiciliu. La data de 18 august, în urma investigațiilor efectuate,  polițiștii din cadrul secției 4 Timișoara în colaborare cu polițiștii  Postului de Poliție Vinga din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, au identificat un tânăr de 22 de ani cercetat sub aspectul săvârșirii infractiunii de violare de domiciliu”, transmite IPJ Timiș.

Potrivit oamenilor legii, în data de 8 august, individul a pătruns fără drept într-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara, însă fără a sustrage bunuri.

Reamintim, o filmare în care este protagonist Ciprian Fercovici circulă de câteva zile pe internet. Astfel, în imaginea video se poate vedea cum individul pătrunde fraudulos, pe fereastră, într-o casă din zona Gării de Nord din Timișoara. Acesta nu ține cont de faptul că proprietarii se aflau în locuintă și își continuă nestingherit  activitatea.

Polițiștii s-au sesizat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu, cel în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introdus in Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*