Național

Tragedie fără margini! O femeie însărcinată a murit lovită de tren împreună cu cei trei copii. A lăsat un bilet de adio

Tragedie fără margini! O femeie însărcinată a murit lovită de tren împreună cu cei trei copii. A lăsat un bilet de adio

Femeia care a murit joi dimineaţă lovită de un tren între localităţile ilfovene Brăneşti şi Pasărea, împreună cu cei trei copii ai săi, era însărcinată, iar anchetatorii ar fi găsit la locul accidentului un bilet de adio.

Anchetatorii au confirmat ca femeia era însărcinată.

Cei trei copii au vârste de doi, cinci şi zece ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită. Surse din Poliţie au declarat că anchetatorii ar fi găsit la faţa locului un bilet de adio lăsat de către femeie.

Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului.

Alis Grasu, de la Ambulanţa Bucureşti, a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

Reactia CFR Calatori cu privire la accidentul feroviar:

CFR Călători informează că azi, 17 august 2017, în jurul orei 09:20 trenul IR 1983 București – Constanța a lovit în zona Pasărea un grup de 4 persoane. Procuratura este la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

Circulația trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative. De asemenea, în urma acestui incident tragic, trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară – https://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie

Sursa: Pro TV

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*