Social

Cicloturism în Valea Padeșului

Cicloturism în Valea Padeșului

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și în colaborare cu reprezentanții Clubului Bănățean de Turism – Timisiensis Bikers, vor organiza în perioada 19 – 20 august, cea de-a doua ediție a evenimentului „Cicloturism în Valea Padeșului”, eveniment de promovare a cicloturismului în județul Timiș.

Astfel vor avea loc acțiuni destinate promovării și dezvoltării turismului în zona Nădrag, promovării cicloturismului în rândul iubitorilor de ciclism, atât din țară cât și din străinătate și promovării unui turism durabil în estul județului Timiș. Mai precis, sambătă, 19 august, între orele 12.00 – 16.00, va avea loc o competiție ciclistă cu caracter de masă, competiție ce se adresează competitorilor amatori cu vârsta peste 18 ani. Toți participanții au nevoie de biciclete MB, iar detaliile privind înscrierea și participarea pot fi găsite pe www.timisiensisbikers.ro. Se vor acorda premii, in valoare de 1.500 de ron.

Ruta pe care se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului de cicloturism este de 32 km, traseu inițial marcat de membrii Timisiensis Bikers în anul 2015 și întreținut în prezent.“Continuitatea acestui eveniment întărește nevoia de promovare și conștientizare a potențialului turistic din zona Nădrag, jud. Timiș. Astăzi Nădragul oferă turiștilor 39 locuri de cazare (cu 10 de locuri mai mult față de anul precedent), o pizzerie – restaurant, trasee marcate pentru cei ce doresc să exploreze împrejurimile, urmând ca din primăvara anului viitor Parcul de Aventură să-și deschide porțile publicului”, transmite Bianca Vințan, specialist Relații Publice APDT.

 

(Foto: arhivă APDT)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*