Administrație

Asfaltarea drumului judeţean Babşa-Ghizela, aproape de finalizare

Asfaltarea drumului judeţean Babşa-Ghizela, aproape de finalizare

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Roxana Iliescu, a mers, joi, pe teren, să vadă stadiul lucrării de asfaltare a DJ 609H Babşa-Ghizela, pe o lungime de 4,85 km.

Investiţia este executată de către SC PORR CONSTRUCT SRL, ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 3 octombrie 2016, cu un termen de execuție de 5 luni. Prețul contractului este de 4.915.300 lei (TVA inclus).

Lucrările au durat până la acest moment întrucât ordinul de începere a fost dat în data de 3 octombrie 2016. Constructorul a putut lucra datorită condiţiilor meteo până în data de 12 decembrie 2016. Ulterior, au fost reluate lucrările în 2 iunie 2017, deoarece până la această dată am finalizat procedura de achiziţie a serviciilor de dirigenţie de şantier. Aşa cum am mai menţionat, odată cu desfiinţarea vechii Direcţii de Drumuri şi înfiinţarea DGT, s-a realizat externalizarea serviciilor de dirigenţie. La această lucrare, dirigenţia este asigurată de către SC SEAL Control & Consulting SRL. Lucrările de execuţie sunt finalizate în proporţie de 80%”, a precizat vicepreşedintele CJ Timiş, Roxana Iliescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*