Eveniment

Oltean dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, prins în Vama Cenad

Oltean dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, prins în Vama Cenad
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În data de 14.08.2017, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, Nicolae B., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date Interpol ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 28.02.2017. Persoana în cauză era căutată în vederea executării pedepsei privative de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*