Politic

Marian Cucșa, deputat ALDE: „PNL se afundă în ridicol încercând să manipuleze opinia publică”

Marian Cucșa, deputat ALDE: „PNL se afundă în ridicol încercând să manipuleze opinia publică”

Marian Cucşa este de părere că PNL și reprezentanții săi cad într-o capcană a ridicolului.

„Astăzi, INS și Eurostat au arătat că România este țara care a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în trimestrul doi. Așadar, o performanță confirmată de biroul european de statistică, Eurostat. În aceeași zi, total neinspirat și într-o manieră profund demagogică, deputatul PNL Marilen Pirtea critică guvernul și, conform acestuia, o așa-zisă performanță a măsurilor guvernamentale. Așteptările sunt mari de la domnul Pirtea, fiind și cadru universitar, însă acesta preferă să se coboare într-o politică a populismului și a manipularii, politizând în mod nepermis o instituție de învățământ superior, cum este cazul Universității de Vest Timișoara”, spune deputatul ALDE.

Marian Cucşa a mai precizat că datele statistice ne confirmă realitatea pe care trebuie să o vadă și opoziția: avem printre cele mai bune rezultate economice din ‎Uniunea Europeană!

„Degeaba se forțează opozitia să găsească dezastrul din saltul economic, pentru că cifrele oficiale nu le oferă acest prilej! Este firesc ca opoziția să critice guvernul. Ceea ce nu e firesc este ca opoziția să mintă opinia publică cu privire la performanța măsurilor economice. Totodată, coaliția PSD – ALDE a propus în programul  de guvernare măsuri care îi vizează pe tineri. Potențialul tinerilor noștri trebuie să fie pus în valoare mai bine, iar, în acest sens, guvernul PSD – ALDE propune măsuri destinate reducerii ratei șomajului și a riscului de sărăcie și excluziune socială în rândul tinerilor. Spre exemplu, la începutul acestui an a fost adoptat programul `Start-Up Nation Romania`, al cărui principal aspect este acela că va reprezenta un factor motivațional pentru tineri, de a rămâne în țară pentru a desfășura activități de antreprenoriat. Cifrele spun clar că economia se dezvoltă în ritm susținut și ne vom atinge angajamentele luate pentru acest an.  Toate aceste lucruri demonstrează că măsurile luate de Guvernul PSD – ALDE sunt  sustenabile”, a mai punctat deputatul Marian Cucşa de la ALDE.

Un comentariu

  1. Hai încetați! Efectele programului de guvernare nu se vad imediat. Chiar dacă exista creștere economica, ea este bazata pe consum nu pe producție. Asta ne va duce la datorii externe imense. Anul viitor în primăvara o sa vedem rezultatele guvernării voastre, care vor fi catastrofale. Pnl-ul da din gura, ca nu au altceva de făcut, dar voi… o sa puneți tara pe butuci. I-a spune domnule Cucsa, care este ponderea de investiții comparativ cu anul trecut pe primele 6 luni? Ei bine aceste efecte se vor vedea în primăvara, dacă mai măriți și acciza la benzina, preturile vor creste brusc și va fi haos. Deci puțina liniște și aveți grija cât de rău distrugeți tara asta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*