Eveniment

Dosare penale și amenzi în valoare de 6.650 lei de Sfânta Maria Mare

Dosare penale și amenzi în valoare de 6.650 lei de Sfânta Maria Mare

S-a lăsat cu amenzi și dosare penale în perioada minivacanței din 11-15 august. Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara au asigurat măsuri de ordine și siguranța publică. Astfel, în timpul desfășurării misiunilor, atât a celor organizate la manifestările cu public numeros cât și a celor pe linia menținerii ordinii publice sau în acțiuni de intervenție, jandarmii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională sau penală.

Au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 6.650 lei. Principalele contravenții constatate au fost: fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, comerț ilicit și contravenții din domeniul piscicol.

În plus, jandarmii au întocmit acte de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a două infracțiuni, una de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare și o infracțiune de loviri sau alte violențe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*