Life-style

Nico, cap de afiș la Ruga Bănățeană a Șagului. Ce artiști vor urca pe scenă

Nico, cap de afiș la Ruga Bănățeană a Șagului. Ce artiști vor urca pe scenă
Adora Beauty

Rugă mare în comuna Șag, de Sfânta Maria. Timișenii sunt invitați cu mic, cu mare la muzică, joc și voie bună. Timp de trei zile, locuitorii comunei Şag se îmbracă în straie de sărbătoare. Artiști de renume vor urca pe scenă. Vorbim despre Nicu Novac, Nicoleta Voica, Zorica Savu, Gigi Cărășanu și mulți alții. Invitată special este Nico, care va susține un concert.

Astfel, potrivit primarului Flavius Roșu, prima zi a Rugii, marți, 15 august, debutează de la ora 16 cu Parada costumului popular și parada cailor și căruțelor împodobite. Plecarea se va face din fața Primăriei Șag. De la ora 18 va avea loc Slujba de Te-Deum în Parcul Central, iar începând cu ora 18.30 – Hora satului și balul de rugă. Muzica va fi asigurată de formația condusă de Rică Vulpe și soliștii: Nicu Novac, Zorica Savu, Nicoleta Novac, Codruța Măgurean, Remus Grosu. Un concert special va susține și artista de muzică ușoară, Nico.

A doua zi, pe 16 august, de la ora 18 va fi un spectacol oferit de ansamblurile și soliștii vocali amatori din comună. O oră mai târziu, la 19 începe Cântec, joc și voie bună împreună cu soliștii Nicoleta Voica, Nicu Novac, Izabela Halmai, Simona Rus, Vasilica Pleniceanu, Gigi Cărășanu și Remus Grosu.

Ultima zi a manifestării, 17 august, se va încheia cu Discoteca tineretului (ora 22).

 

 

(Foto: Youtube)

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*