Cultură

Cine-concert EYOT meets Happy End, în deschiderea Festivalului de Film Central European de la Timișoara

Cine-concert EYOT meets Happy End, în deschiderea Festivalului de Film Central European de la Timișoara

uminică, 3 septembrie, de la ora 21:00, în Piața Libertății, prima ediție a Festivalului Filmului Central European de la Tmișoara se deschide cu jazz și film, într-o combinație de sunete creative puse pe portativ de cvartetul EYOT din Serbia și imagini împletite într-un mod genial de regizorul ceh Oldřich Lipský în anul 1967, sub titlul Happy End.

Un  moment cu originalitate experimentală şi valoare artistică, de notat în agendă, alături de alte întâmplări artistice pregătite de echipa festivalului, timp de o săptămână.

EYOT este o trupă la intersecția dintre rock şi jazz, punk şi ambiental, impresionism şi romantic.

Piața Libertății este locul care va găzdui din 3 până în 9 septembrie secțiunea Panorama din Festivalul de Film Central European. Aceasta va  include atât filme recente importante,  realizate și în alte țări ale Europei, decât cele participante în competiție (central și sud-est europene), cât și de pe celelalte continente.

Festivalul de Film Central European aduceînTimișoara cele mai bune filme din țările din regiunea centrală și sud-est europeană, alături de pelicule prezentate la marile festivaluri europene din ultimul an. La început de septembrie, povești frumoase și puternice vor fi proiectate cu acces liber în Piața Libertății, Cinema Timiș, Sala 2 aTeatrului Național și pe alte scene satelit.

Intrarea la toate evenimentele din festival este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*