Administrație

Ministrul Transporturilor: “Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 și 3”

Ministrul Transporturilor: “Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 și 3”

Contractul pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva a fost reziliat. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a aflat joi în inspecție pe șantierul de la Autostrada Lugoj-Deva, Loturile 2 și 3. El a venit însoțit de directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ioniţă, și de directorul DRPD Timișoara, Horațiu Simion.

Ajuns pe șantier, ministrul Transporturilor s-a confruntat din nou cu probleme, mai exact a aflat că din nou sunt întârzieri ale lucrărilor. Astfel că a decis să se aplice constructorilor rezilieri parțiale și penalități pentru fiecare întârziere a lucrărilor. În plus, consultanţii au primit penalităţi pe loturile 2 şi 3 ale autostrăzii Lugoj-Deva, pentru că nu au supravegheat corespunzător lucrările.“Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 și 3. M-am săturat de vorbe și de explicații puerile, așa că trec la fapte! Aplicăm rezilieri parțiale și penalități pentru fiecare întârziere pentru a se înțelege clar că în România trebuie respectate termenele și calitatea lucrărilor!”, a subliniat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a purtat o discuție importantă cu antreprenorul lucrării Loturilor 2 și 3 și l-a tras la răspundere pentru întârzierea lucrărilor, nerespectarea termenelor și calității lucrării. “Iarna nu lucrăm că nu ne permit normativele, vara avem  caniculă. Atunci nu mai lucrăm deloc. Eu vă spun un lucru, nu mai găsiți scuze, eu nu le mai tolerez!”, a precizat ministrul Transporturilor.

Reamintim, Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, are o lungime totală de 28 kilometri. Valoarea lucrării este peste 560 milioane lei (fără TVA). În prezent, circulaţia se desfăşoară pe 15 kilometri, între nodurile Traian Vuia şi Margina.


Un comentariu

  1. “a se înțelege clar că în România trebuie respectate termenele și calitatea lucrărilor” HA HA HA HA!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*