Sport

Meci caritabil înaintea Supercupei României la futsal. AJUTOR pentru Kasandra Rotariu

Meci caritabil înaintea Supercupei României la futsal. AJUTOR pentru Kasandra Rotariu

Timișorenii de la Informatica vor să-și mai adjudece un trofeu în acest an, Supercupa României la futsal, adversarul lor fiind câștigătoarea competiției interne, Autobergamo Deva. În deschiderea jocului, spectatorii din sala ”Ioan Kunst Ghermanescu” din Lugoj, vor avea parte de un meci caritabil între Gloriile Banatului și Gloriile României.

Informatica Timișoara a reușit să câștige, în 2017, Cupa României la futsal. Întrucât competiția națională internă a fost adjudecată de rivala Autobergamo Deva, cele două echipe își vor disputa în cursul lunii august Supercupa României. Partida a fost programată spre desfășurare la Lugoj, pe data de 20 august, în Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu”.

Înainte de această partidă, programată la ora 20:00, începând cu ora 18:00 va avea loc un meci caritabil între Gloriile Banatului, echipă ce va fi condusă de Iosif Rotariu, și Gloriile României, echipă condusă de fostul component al ”Generației de Aur”, Miodrag Belodedici.

Prețul biletelor de acces la acest eveniment, ce cuprinde ambele jocuri de fotbal în sală, este de 10 lei, urmând ca toate încasările să fie donate micuței Kasandra Rotariu.

Biletele se pot achiziționa de la Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” sau de la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret din Timișoara, instituție situată pe strada Mihai Eminescu nr. 2A (tel. 0256/490469).

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*