Administrație

De ce a cumpărat Primăria Dumbrăvița 20 de pixuri cu 145 lei bucata

De ce a cumpărat Primăria Dumbrăvița 20 de pixuri cu 145 lei bucata

Acuzați că au cheltuit, în cursul lunii iulie, bani de la bugetul local pentru achiziționarea mai multor pixuri personalizate, în valoare de 143 lei bucata, respectiv 245 lei, reprezentanții Primăriei Dumbrăvița vin cu lămuriri.

Astfel, conducerea instituției spune că această achiziție a fost realizată cu prilejul inaugurării Serviciului de Evidență a Populației, pentru a le oferi invitaților.

Totul a fost explicat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă. “Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița, s-au achiziționat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării și semnării documentelor de Stare civilă și Evidență a populației și 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăvița, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Pixurile au fost achiziționate pentru a se oferi oficialităților și invitaților prezenți la eveniment. Achiziția s-a realizat în baza prețului scăzut față de alte oferte ale aceleași mărci, existente pe SEAP și pe site-urile de profil”, transmit reprezentanții Primăriei Dumbrăvița.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*