Cultură

Gala Pro Bono Gărâna Folk: răcoare și muzică în Poiana Lupului

Gala Pro Bono Gărâna Folk: răcoare și muzică în Poiana Lupului

După incendiul devastator de la Gărâna, nimeni nu credea că în nou luni (exact atât cât îi trebuie unui copil să se nască!), totul va fi din nou cum a fost, ba chiar mai mult decât atât.

La scena, reconstruită în intregime, din Poiana Lupului au avut deja loc anul acesta celebrul Festival Internațional de Jazz, două weekend-uri cu concerte rock, Festivalul Wolf Blues, iar în acest final de săptămână va avea loc Festivalul de fusion și gospel Visions of  Dreams, un  new entry pentru scena gărâneză.

Însă vara de evenimente continuă cu cea mai mare ediție de până acum a Gărâna Folk Fest, care anul acesta va avea loc între 10 și 13 august.

21 de artiști și trupe, din elita folkului românesc, vor concerta PRO BONO, timp de patru zile, pe noua scenă.

A fost o mobilizare uimitoare de forțe a artiștilor care, de-a lungul anilor, au cântat folk la poalele munților Semenic.

La fel ca și anul trecut, prețul biletului a rămas 50 lei pe seară. Două seri costă 90 lei, trei 130 lei, iar intrarea pentru  toate cele patru seri preţul este de 175 lei.

Printre invitaţi se numără: Mircea Rusu Band, Florin Chilian, Mircea Baniciu și Vlady Cnejevici și Teo Boar, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Magda Pușcaș, Horia Crișovan și Florin Cvasa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*