Sport

EXCLUSIV Puștiul ”minune” împrumutat de Poli de la FCSB, PLEACĂ? Unde ajunge Vlad Mihalcea

EXCLUSIV Puștiul ”minune” împrumutat de Poli de la FCSB, PLEACĂ? Unde ajunge Vlad Mihalcea

Mijlocașul Vlad Mihalcea, una dintre ”speranțele” fotbalului românesc, a decis că nu mai vrea să continue alături de Poli Timișoara. Sosit de la FCSB înaintea startului de sezon, mijlocașul ofensiv de 18 ani ar putea ajunge Clinceni sau Horezu, în ligie inferioare.

Ajuns la Timișoara sub formă de împrumut de la FCSB, puștiul Vlad Mihalcea (18 ani), a solicitat celor de la Poli să fie ”eliberat” pentru a pleca să joace sub alte culori. Situația financiară precară a clubului alb-violet face ca o parte dintre fotbaliștii aduși în această vară să vrea să părăsească deja formația de pe Bega.

La o zi după ce Cristi Bud a ajuns la un acord cu bănățenii pentru rezilierea de comun acord a contractului său, deși a evoluat în doar cinci partide în culorile alb-violet, Vlad Mihalcea a solicitat și el ”despărțirea” de Poli. Surse din cadrul clubului au precizat pentru www.observatordetimis.ro că Mihalcea a cerut să fie lăsat să plece, acesta dorind să evolueze la echipe din eșaloanele inferioare, cel mai probabil Academica Clinceni sau Flacăra Horezu.

Mihalcea ar putea pleca într-un viitor extrem de apropiat de la Timișoara, chiar astăzi, dacă ajunge la un acord cu conducerea celor de la Poli. Tânărul fotbalist venit în Banat sub formă de împrumut își dorește să joace cât mai des, iar la Poli nu a reușit să se impună în vederile tehnicianului Ionuț Popa.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*