Sport

EXCLUSIV Poli Timișoara l-ar putea înlocui pe Cristi Bud cu Ioan HORA

EXCLUSIV Poli Timișoara l-ar putea înlocui pe Cristi Bud cu Ioan HORA

La numai o zi după ce s-a despărțit de Cristi Bud, Poli Timișoara ”tratează” înlocuirea atacantului cu un alt fotbalist care a evoluat la CFR Cluj, Ioan Hora. Experimentatul fotbalist și-a rezilitat, tot ieri, contractul cu Konyaspor, echipă din primul eșalon turc.

”Astăzi, 9 august, la solicitarea jucătorului, clubul Poli Timișoara a reziliat contractul cu Cristian Bud. Îi urăm succes mai departe în carieră atacantului venit la echipa noastră în iunie 2017”, a anunțat, miercuri, clubul de pe Bega. Astfel, bud părăsește echipa alb-violetă după numai cinci jocuri disputate pentru bănățeni, meciuri în care nu a reușit să marcheze nici un gol.

Poli Timișoara nu stă cu mâinile în sân și profită de perioada de transferuri, încă deschisă. Conform unor surse din inteiorul clubului, alb-violeții au intrat pe fir pentru aducerea lui Ioan Hora. Atacantul a evoluat până acum la Konyaspor, în prima ligă din Turcia, iar clubul din Konya a anunțat, tot ieri, că “Contractul cu Ioan Hora a fost reziliat de comun acord. Îi mulţumim lui Hora pentru contribuţia adusă clubului”. Clubul turc și-a asigurat serviciile lui Hora în urmă cu un sezon, când fotbalistul a semnat un contract pe trei ani.

Atacantul are 28 de ani și a evoluat de trei ori sub ”tricolor”. Cea mai ”productivă” perioadă a lui hora a fost în 2015-2016 când a evoluat pentru Pandurii Tg. Jiu și a reușit să marcheze 20 de goluri în 37 de meciuri. Hora a mai evoluat de-a lungul carierei pentru UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.

Hora are o cotă de piață de 850.000 de euro, iar în ultimul sezon a marcat un gol în 14 jocuri în care a evoluat pentru Konyaspor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*