Administrație

Primăria Lugoj renovează o clădire. Ce alte lucrări mai face în oraş

Primăria Lugoj renovează o clădire. Ce alte lucrări mai face în oraş

Au început lucrările de renovare a fațadei clădirii din Piața J.C. Drăgan, nr. 6 care a intrat recent în patrimoniul Municipiului Lugoj. Lucrările vor include și înlocuirea ferestrelor și repararea acoperișului clădirii.

Referitor la lucrările de amenajare a Oborului, în prezent se lucrează la sistemul de colectare a apelor pluviale și de vineri, 11 august vor demara lucrările de asfaltare a platformei.

Continuă lucrările de  dalare a aleilor din Parcul George Enescu. Pe aleile care înconjoară parcul și pe cea de pe diagonala principală vor fi realizate piste pentru biciclete. Mobilierul urban care va fi montat în parc după finalizarea lucrărilor la alei a fost deja achiziționat. Este vorba de 45 de bănci și 25 de coșuri de gunoi.

În ceea ce privește repararea prin plombare a unor drumuri din municipiu au mai rămas circa 2000 mp din suprafața totală prevăzută a fi realizată, (9000 mp). În perioada următoare lucrările se vor muta în Lugojul German. Au fost finalizate lucrările de realizare a marcajelor stradale longitudinale și transversale cu vopsea albă solubilă urmând ca după 15 august să fie realizate marcaje bicomponent alb-roșu la unele treceri de pietoni din municipiu în suprafață totală de 350 mp.

Pe drumul din cartierul MAN, pe tronsoanele 1 si 2, a fost turnat stratul de balastru stabilizat urmând ca săptămâna viitoare  aceste două tronsoane să fie asfaltate. Este în curs achiziția pentru lucrările de pe tronsoanele 3,4 și 5.

Au fost achiziționate 4 noi foișoare care vor  fi amplasate după cum urmează: cartierele MAN,  Cotu Mic și J.C. Drăgan și Școala Gimnazială nr.4. Au fost deja turnate fundațiile pentru foișoare și în prezent se lucrează la lemn. În momentul în care lemnul va fi fasonat și tratat se va trece la montarea fișoarelor.

În această perioadă este în curs de desfășurare achiziția pentru execuția lucrărilor de asfaltare a unui nou lot de străzi din municipiu. Este vorba de străzile: Crinilor, Splaiul Tinereții, Cornet, Lăcrămioarelor, Nera, G. Coșbuc, Gării și accesul la garaje  zona spl. Brediceanu nr.16.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*