Eveniment

Coloane de maşini între Arad şi Oradea după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Coloane de maşini între Arad şi Oradea după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 79 între Arad şi Oradea a fost blocată din cauza unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Şimand, şoferul unui autocamion nu ar fi observat mai multe autovehicule oprite din cauza unor lucrări de întreţinere a drumului. Conform primelor informaţii, pe marginea drumului au loc lucrări de întreţinere a spaţiului verde, fiind folosit un utilaj care se deplasa foarte încet. Din această cauză, traficul a fost oprit pentru scurt timp şi s-a format coloană de câteva autoturisme şi două TIR-uri. Şoferul unui trailer, care circula în aceeaşi direcţie, a intrat în ultimul automarfar din coloană, care a fost împins în TIR-ul din faţa sa.

În urma impactului, şoferul trailerului a fost rănit fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Timp de câteva zeci de minute s-au format coloane de maşini în ambele sensuri de mers.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a anunţat, că de la ora 11:00, a fost reluat traficul alternative pe DN79 Arad – Chişineu-Criş, la kilometrul 24, între localităţile Şimand şi Zimandu Nou, la intersecţia cu DJ792C Sântana – Curtici.

Sursa: Radio Timişoara

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*