Sport

UVT Agroland, pregătiri pentru primul sezon în Divizia A1 de volei feminin

UVT Agroland, pregătiri pentru primul sezon în Divizia A1 de volei feminin

UVT Agroland Timișoara începe pregătirile pentru primul sezon în Divizia A1 de volei feminin. Echipa a transferat patru jucătoare în această vară, iar Roxana Bacșiș este ultima pe lista de achiziţii.

Roxana Bacșiș, cea mai bună realizatoare din Challenge Cup, în sezonul 2015-2016, în care CSM București a câștigat trofeul, completează lotul UVT Agroland Timișoara pentru stagiunea 2017-2018. Roxana evoluează pe postul de universal, iar în ultimul sezon a jucat în prima ligă a Franței, pentru Volley-Ball Nantes.

În plus, este singura jucătoare din lotul UVT Agroland  care a câștigat titlul național la senioare în România. A devenit campioană prima oară în 2006, la 17 ani, alături de Rapid AIBO București. Au urmat alte două medalii de aur în 2013 și 2014, alături de Știința Bacău. Cu trupa moldavă, a câștigat de două ori și Cupa României.

Jucătoarea care împlinește 29 de ani la 19 august este și componentă a primei reprezentative a României. Sub tricolor, a câștigat de patru ori titlul mondial universitar.

Campania de achiziții care vizează strict lotul de senioare pentru următorul sezon, se încheie odată cu transferul Roxanei Bacșiș. UVT Agroland le-a mai adus în această vară pe Andreea Petra, Ariana Pîrv și Diana Cărbuneanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*