Social

Şcoala Naţională a Femeilor Manager poartă numele fondatoarei

Şcoala Naţională a Femeilor Manager poartă numele fondatoarei

Şcoala Naţională a Femeilor Manager din România are o denumire nouă. Astfel, din 6 august poartă numele de Şcoala Naţională a Femeilor Manager Adela Dinu şi va avea o nouă imagine, o siglă cu semnătura şi portretul celei care a avut viziunea şi iniţiativa de a deschide prima şcoală de management feminin din România, fondatoarea SNFM, Adela Dinu.

Educaţia este cea mai importantă investiţie a noastră! Dacă la nivelul relaţiilor sociale, a fi educat înseamnă a fi civilizat, la nivel profesional educaţia înseamnă să te antrenezi mereu pentru a atinge nivele cât mai înalte de performanţă. Şcoala Naţională a Femeilor Manager este cel mai bun exemplu de educaţie pentru performanţă în management şi antreprenoriat”, spunea Adela Dinu, în anul 2013.

Şcoala Naţională a Femeilor Manager este unul dintre cele mai importante şi de amploare proiecte iniţiate şi implementate de către Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România în cadrul căreia au fost instruite și certificate în domeniul managementului și antreprenoriatului peste 1500 de femei din întreaga țară.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*