Social

Colonada din Buziaş, vandalizată

Colonada din Buziaş, vandalizată

Colonada din Buziaş a fost vandalizată zilele trecute. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Sorin Munteanu. Unsprezece burlane au fost distruse, iar mai multe deșeuri au împrăștiate în zonă.

Autoritățile sunt hotărâte să întocmească dosare penale vinovaților. “Dragi locuitori! Vă postez câteva imagini care arată unele aspecte de <<civilizație>>, apărute în ultimele zile. Au fost aplicate amenzi, de Poliția Locală, pentru cei care au aruncat gunoaiele și sunt în cercetare persoanele care au vandalizat colonada (un nr. de 11 burlane). Este INADMISIBIL un astfel de comportament și vaă promit că vom merge până la efectuarea de dosare penale, pentru cei găsiți vinovati! Dacă aveți informații cu privire la anumite aspecte ce contravin bunului simț, vă rog să contactați Poliția Locală Buziaș -str 6 Martie nr 2!”, a anunțat edilul Sorin Munteanu.

Reamintim, Colonada din Buziaş a trecut printr-un amplu proces de reparaţii încheiat în urmă cu o lună. Valoarea proiectului a fost de peste 5 milioane lei.

Este singurul monument din țară care se poate compara cu obiective asemănătoare din Karlovy Vary din Cehia şi Baden-Baden din Germania. Colonada din Buziaș are peste 500 metri, a fost construită în 1875 și a fost comandată special pentru plimbările împărătesei Sisi a Austriei.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*