Eveniment

Grav accident în Bocşa! A fost declanşat planul roşu de intervenţie

Grav accident în Bocşa! A fost declanşat planul roşu de intervenţie

În Bocşa a avut loc un grav accident rutier, soldat cu 6 victime! Din primele informaţii se pare că 5 persoane sunt rănite şi una decedată. Din cauza numărului mare de  persoane implicate în acest nefericit eveniment, a fost declanşat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie: pompieri, poliţişti, medici dar şi  angajaţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Din primele cercetări se pare că şoferul unui autovehicol marca Volkswagen nu a adaptat viteza de deplasare în curbă la dreapta pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa, a pătruns pe contra sens şi a intrat într-o autoutilitară care transporta produse de panificaţie.

În urma impactului puternic, şoferul autoutilitarei a decedat pe loc iar cele 5 persoane din Volkswagen au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

În urma impactului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerae, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi 3 echipaje ale serviciului de ambulanţa judeţean.

 

Sursa: Radio Reşiţa

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*