Politic

Marian Cucșa, deputat ALDE Timiș: “Băncile trebuie să plătească la fel ca orice firmă din România. Românii trebuie să fie respectați!”

Marian Cucșa, deputat ALDE Timiș: “Băncile trebuie să plătească la fel ca orice firmă din România. Românii trebuie să fie respectați!”
Adora Beauty

Potrivit Ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, douăzeci și șapte de bănci au evitat plata impozitului pe profit în ultimii cinci ani. Tot domnia sa le-a transmis acestor bănci că Fiscul „cunoaște aceste operațiuni și nu le mai tolerează” pentru că „România nu este o țară de mâna a treia”.

România nu înseamnă hoți, oameni fără cuvânt sau sărăcie. Avem tineri care luptă pentru un viitor mai frumos, avem oameni care și-au luat credite și le plătesc la vreme, oameni de valoare, cu spirit civic și muncitoresc. Dacă acești oameni își pot plăti dările la stat și își pot achita datoriile către bănci, de ce nu pot și aceste bănci să ne trateze așa cum trebuie și să achite ce e de achitat. Au căutat tot felul de mecanisme de a scăpa de plata impozitului pe profit. Băncile trebuie să plătească la fel ca orice firmă din România. Românii trebuie să fie respectați! Trebuie să cerem acest lucru la modul imperativ pentru că de prea multe ori ne-am lăsat păcăliți”, a spus Marian Cucșa, deputat ALDE de Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*