Administrație

Timișoreanul Corneliu N. Vaida: “S-a demolat prea mult din istoria orașului, s-a conservat prea puțin și s-a construit prea mult haotic”

Timișoreanul Corneliu N. Vaida: “S-a demolat prea mult din istoria orașului, s-a conservat prea puțin și s-a construit prea mult haotic”

Autoritățile timișorene continuă demersul pentru demolarea fostei baze sportive Uszoda. O nouă scrisoare i-a fost adresată în acest sens primarului Nicolae Robu de către revoluționarul Corneliu N. Vaida. Acesta a făcut o petiție online, prin care cetățenii care nu sunt de acord cu acest lucru, pot semna. Până în prezent s-au strâns peste cincisute de semnături pentru reamenajarea fostei baze Uszoda.

Astfel, în cea de-a doua scrisoare, Corneliu N. Vaida îi solicită edilului să renunțe la această idee a demolării și se gândească mai bine înainte de a acționa. Mai exact se dorește reamenajarea bazei de agrement, subliniază Corneliu N. Vaida în scrisoarea trimisă edilului. În plus, îi reamintește acestuia că pentru timișorenii autentici, această bază sportivă reprezintă un simbol.

Iată scrisoarea:

 “Domnule Primar,

Despre “USODA” e vorba …. Poate dumneavoastră nu vă spune nimic, dar timișorenilor autentici le spune multe! Le spune că, acolo, la “Ștrandul Mare” sau la ILSA, zeci de generații au învățat să înoate și apoi să facă performanță.

Le spune că înainte, ștrandurile și parcurile erau într-o simbioză normală și naturală în orașul de pe Bega. Le spune că s-a demolat prea mult din istoria orașului, s-a conservat prea puțin și s-a construit prea mult haotic, fără noima și fără respectul fata de “specificul timișorean”.  Le mai spune că o promisiune – chiar făcută în scop electoral – trebuie ținută, chiar cu întârziere … dar musai ținută!

După cum puteți constata, nu vă persiflez și nu va ironizez, ca de obicei. Mă gândesc că puteți reflecta la rece – așa cum ați făcut-o și cu Podul Decebal – și să reveniți asupra deciziei de demolare a ce a rămas din ștrandul copilăriei a multor generații de timișoreni, procedând conform promisiunii inițiale, la amenajarea unei baze de agrement cu două bazine de înot!

S-au strâns peste 500 de semnături în sprijinul reamenajării USODA!  Aceste 500  și … de semnături sunt mai multe decât numărul de like-uri la unele din sondajele de facebook după care vă ghidați deciziile!

Corneliu N. Vaida, timisorean 100%,

Cetățean de Onoare al Timisoarei … sau “trăitor în Timișoara” … ca să vă citez”, a notat Corneliu N. Vaida.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*