Economic

CCIA Timiș: Modificări legislative și legislația privind ACHIZIȚIILE PUBLICE

CCIA Timiș: Modificări legislative și legislația privind ACHIZIȚIILE PUBLICE

Pentru luna septembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează noi serii de cursuri. Este vorba despre Curs Instruire Lege 98/2016 și Normele de aplicare (18 – 22 septembrie 2017), Curs UTILIZARE SEAP (25 – 29 septembrie 2017) si Curs EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE (18 septembrie – 3 octombrie 2017).

Cele trei cursuri privind Achizitiile Publice vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice privind ultimele modificări legislative din domeniu. Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți.

Cursul de Instruire Lege 98/2016 și Normele de aplicare vine in sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative în domeniu.

Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice.

“Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe. În cadrul cursului, se pune accent și pe tranziția la noua platformă SICAP. Pentru Autoritățile Contractante, participarea la instruire facilitează cunoașterea în detaliu a functionalităților SEAP”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Pentru Operatorii Economici, participarea la instruire facilitează cunoașterea SEAP ca mijloc de optimizare a profiturilor prin cresterea vizibilității ofertelor și a volumului de vânzări pentru produsele/serviciile comercializate.

Pe parcursul perioadei de desfășurare a cursului EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE, acreditat ANC, participantii vor cunoaște și vor aprofunda noțiunile specifice achizițiilor publice, având posibilitatea de a aplica toate conceptele învățate în cadrul unor sarcini concrete. Programul de formare vizează creșterea capacității de implementare practică a noțiunilor teoretice furnizate de trainer. În urma cursului, participanții vor putea practica meseria de Expert Achizitii Publice.

Cursul Expert Achiziții Publice este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană. Certificatul ANC este însoțit de un supliment, document care prezintă într-o formă standardizată și detaliată competențele dobândite și certificate la finalizarea cursului.

Formator: Daniela GOIA.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam. 110 sau la tel: 0256294922, 0733614279.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*