Eveniment

Kosovar, depistat la Beba Veche. Unde intenţiona să ajungă

Kosovar, depistat la Beba Veche. Unde intenţiona să ajungă

Duminică, poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare, în cooperare cu jandarmi din cadrul I.J.J Timiș, au desfășurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Beba Veche, un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre Serbia spre România.

Persoana în cauză, care nu își justifica prezența în zonă, a fost condusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un tânăr din Kosovo, în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că a încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu intenţia de a ajunge în Franța.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în cursul aceleiași zile, cetățeanul kosovar a fost predat, în baza acordului de readmisie încheiat între U.E. și Serbia, autorităţilor de frontieră sârbe pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*